четвер, 09 січня 2014 16:42

П'яний даішник на Різдво автомобілем проламав паркан

Начальник Тростянецької державтоінспекції Віктор Михайличенко в'їхав у паркан жительки селища Тростянець по вулиці Малиновського. Керував автомобілем "Фольцваген туарег". Подія сталася близько восьмої вечора на Різдво. Чиновник поламав залізний паркан, та спинився біля дерева у саду. За собою в болоті лишив глибоку колію.

"Він вийшов з машини впав у болото. Чи був п'яний ніхто й не зрозумів, бо швидко зник від тої машини, - розповідає місцевий житель, називатись відмовляється. - Люди з усієї вулиці зібралися, дехто знімав на мобільні телефони. Машину тягнули тракторами до одинадцятої вечора. Вона застрягла в болоті. В цій хаті живе вчителька англійської мови 54-річна Людмила Шевчук."

Кажуть чиновник вже з нею домовився, що паркан відремонтує, а жінці виплатить компенсацію.

"Скарг від місцевих жителів на зіпсований паркан немає, - розповідає начальник тростянецького райвідділу Ігор Соломон. - Вже зранку до мене телефонують журналісти. Й одразу говорили, що то взагалі я в'їхав у паркан. Жінка, в якої постраждав двір розповіла, що за кермом була дружина чиновника Світлана Михайличенко. Вона просто не справилась з кермуванням."

"Вчора на місце події виїжджали кадровики обласної автоінспекції, - повідомив начальник сектору профілактичної роботи обласного управління ДАі у Вінницькій області Володимир Мотичко. - За кермом справді була дружина Віктора Михайличенка. Там складний Те - подібне перехрестя. Жінка не справилась з кермуванням і вїхала в город. Постраждала в свою чергу просить працівників державтоінспекції поставити відбійники, бо це вже не вперше вїхали у її подвір'я".

Зараз ви читаєте новину «П'яний даішник на Різдво автомобілем проламав паркан ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути