Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2013 19:54

На Вінниччині жінку задушили та вкинули в очерет через шматок апельсину

На Вінниччині жінку задушили та вкинули в очерет через шматок апельсину
Фото: obozrevatel.com

38-річного Вадима Кірніцького з села Нова Прилука Липовецького району запідозрили у вбивстві. У себе вдома він задушив приятельку за апельсин. Тіло жінки вивіз за 200 метрів від будинку і викинув в очерет.

"Труп знайшов наш місцевий житель. В кінці городів, через дощі виникло таке собі озерце. Чоловік біля тих очеретів хотів нажати кропиви для свиней, а побачив тіло жінки. Та ще й чомусь оголене, поряд навіть не було одягу. Голова була вся в гематомах. Він відразу подзвонив в міліцію. Мене викликали, криміналістів і почали розбиратися" — каже сільський голова 30-річний Роман Цикало.

Загиблою виявилася 46-річна Олена Пленсак з Білгород-Дністровська Одещини. У Новій Прилуці жила в громадському шлюбі з місцевим. У день трагедії жінка відвідала сім'ю Кірніцьких. У них десять місяців тому народилася дівчинка. Влаштували застілля.

"Самі вони не місцеві, з Вінниці. Родичі купили їм будиночок. Полюбляли випити. Туди частенько приходив дільничний, бо чоловік прикладав руку до жінки. Роботи постійної не мали. Сапали і копали чужі городи , - додає сільський голова. - А коли всі сиділи за столом чоловікові не сподобалося, що гостя з'їла шматок апельсину, який він залишив дитині. Це його мабуть і розлютило".

Між ними спалахнула сварка ще в кімнаті. Повсюди були краплі крові. Чоловік спочатку задушив жінку, а потім тіло поклав на тачку і відвіз по стежці за городи. Він не зізнавався у вбивстві. Говорив, що лише вдарив і вона пішла з двору.

"Під тиском доказів зізнався у скоєнні злочину. Він пояснив, що вбив через апельсин. За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження.  До суду він перебуватиме у слідчому ізоляторі. Підозрюваному загрожує до 15 років ув'язнення" - кажуть у прес-службі обласної міліції.

Кірніцького мали посадити 1 липня за крадіжку. Тепер буде відбувати покарання за вбивство.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині жінку задушили та вкинули в очерет через шматок апельсину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути