вівторок, 15 січня 2013 11:35

На Черкащині молода жінка померла від переохолодження

На Черкащині молода жінка померла від переохолодження
Фото: copypast.ru

15 січня проводять експертизу тіла 28-річної Тетяни Соколенко з села Мельниківка Смілянського району на Черкащині. Напередодні її знайшли без свідомості на одній із вулиць села. Жінку доставили у Смілянську районну лікарню, але вона так і не прийшла до тями, повідомляють у прес-службі Головного управління МНС у Черкаській області.

"Вона пила, гуляла. Ми її неодноразово викликали на розмову, але то нічого не давало. Батько давно помер, а матір вона зарізала. Це була неблагополучна родина. Довгий період вони жили в селі Балаклея Смілянського району. Потім Тетяна лікувалася в районній психіатричній лікарні. Років два тому приїхала жити до своєї тітки", - розповів сільський голова Володимир Холайба.

У селі кажуть, що того дня Тетяну Соколенко бачили з її співмешканцем Андрієм.

"Вони йшли від когось з гостей, обоє були п'яні. Коли переходили залізничну колію, він упав. Не знаю, чи Тетяна це бачила, але пішла собі далі. В тій місцевості ніхто не живе, стоїть дві розвалені хати. Через кілька десятків метрів Тетяна впала в ярок. Андрія вчасно побачили люди й забрали із колій, бо міг би загинути під поїздом. А Тетяну знайшли вже вранці. Чи той Андрій згадав про неї. Може, якби хтось побачив її ще звечора, то залишилася б жива. Ну вона була не путяща. За матір відсиділа 9 років. Але все одно шкода людину. Тітка сьогодні поїхала за нею в морг. Ховатиме завтра", - розповіла місцева жителька Галина Іванівна.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині молода жінка померла від переохолодження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути