понеділок, 17 грудня 2012 09:02

У харківській 16-поверхівці вибухнув газовий балон, серед загиблих є діти
24

Фото: Фото: Прес-служба МНС

За попередніми даними, причиною вибуху в 16-ти поверховому будинку в Харкові на Московському проспекті в неділю ввечері став газовий балон.

Як повідомляє прес-служба МНС, в результаті вибуху в 17:36 неділі загинули 4 особи, серед них 2 дітей 2005 і 2001 року народження. 8 постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

Вибухом зруйновано міжквартирні перегородки, пошкоджено перекриття між 9, 10 і 11 поверхами, є пошкодження зовнішньої стіни будівлі. Вогнем знищено чотири квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стався вибух у Харкові в 16-поверховому житловому будинку. Є жертви

Пожежа була ліквідована о 19:34, йдеться в повідомленні МНС. В ході ліквідації було врятовано 16 людей та евакуйовано 184. Всі мешканці будинку тимчасово відселені до родичів або в готелі.

В аварійно-рятувальних роботах було задіяно 168 осіб і 49 одиниць техніки. На місці пожежі створена комісія для встановлення причин вибуху та надання допомоги постраждалим.

Як повідомлялося раніше, в Харкові в неділю ввечері пролунав вибух у 16-ти поверховому будинку № 248-р на Московському проспекті в районі станції метро ім.Масельского.


Зараз ви читаєте новину «У харківській 16-поверхівці вибухнув газовий балон, серед загиблих є діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути