Ексклюзиви
пʼятниця, 16 вересня 2011 10:10

За фактом вбивства судді порушено кримінальну справу

За фактом вбивства судді порушено кримінальну справу

Оболонське районне управління міліції порушило кримінальну справу за фактом умисного вбивства судді Київського апеляційного адміністративного суду Оксани Дурицької.

Як розповіли в п'ятницю в Управлінні у зв'язках із громадськістю Головного управління МВС України в Києві, міліція встановила особи трьох людей, які в день загибелі Дурицької були разом з нею.

"У результаті дослідчої перевірки за фактом смерті судді Київського апеляційного адмінсуду відкрилися нові обставини ... Встановлено три особи, які відпочивали з нею в той день. З ними проводяться необхідні слідчі дії", - підкреслили в главку.

У міліції зазначили, що для проведення повної всебічної перевірки причин смерті судді Дурицької Оболонське райуправління порушило кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу про навмисне вбивство. Що стосується 3-х осіб, які відпочивали разом з суддею в день її загибелі, то, як зазначили в столичній міліції, ці люди не мають відношення до судової системи.

Як повідомлялося, із заявою про зникнення Дурицької в Оболонський райвідділ міліції звернулася 14 вересня її мати, за словами якої дочка дзвонила їй тиждень тому і потім на зв'язок не виходила. У той же день заявниці були представлені фотографії кількох трупів, в одному з яких вона впізнала зниклу доньку.

Як повідомили агентству в київському главку міліції, тіло загиблої виявили громадяни ще 7 вересня в затоці "Собаче гирло" в Оболонському районі. На березі також були виявлені речі жінки, однак при ній не було документів, тому встановити відразу особу було неможливо. У міліції підкреслили, що ознак насильницької смерті не виявлено. При розтині в легенях виявлено вода, це свідчить про те, що суддя захлинулася і потонула.

Зараз ви читаєте новину «За фактом вбивства судді порушено кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути