середа, 27 липня 2011 18:13

У Туреччині 100 російських туристів отруїлися харчами

У Туреччині 100 російських туристів отруїлися харчами

Близько 100 російських громадян звернулися в клініки міста Аланья (Туреччина) з симптомами харчового отруєння. Про це йдеться в повідомленні Федерального агентства з туризму (Ростуризм).

Всім постраждалим надана медична допомога в повному обсязі. У лікарнях знаходяться 8 туристів, яких лікарі готують до виписки.

Інцидент стався в готелі Club Gunes Garden (Аланья). Як уточняють в Ростуризмі, в готель екстрено прибули представники Міністерства охорони здоров'я та Міністерства сільського господарства Туреччини, які взяли проби продуктів харчування і води. Про вогнище інфекції та її характер можна буде судити за результатами експертизи.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок з туристами з Росії в Туреччині. В кінці травня більше 20 росіян, туристів та співробітників турагентств, що приїхали до Туреччини в інформаційний тур, отруїлися підробленим алкоголем під час яхт-прогулянки на курорті Бодрум. В результаті троє людей померли в Турецькій лікарні, одна туристка - в Росії. Пізніше, після місяця коми, померла ще одна росіянка.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині 100 російських туристів отруїлися харчами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути