Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 15:06

Дві бригади сбушників затримали Сандея Аделаджу - ЗМІ

Дві бригади сбушників затримали Сандея Аделаджу - ЗМІ

Відразу дві бригади спецпідрозділів СБУ провели затримання Сандея Аделаджі. Аделаджа і два його нещодавно найнятих охоронця виходили з автомобіля. Опору ні охорона, ні сам Сандей Аделаджа не чинили, пише ІА "Экспрессинформ".

Зазначимо, що Сандей Аделаджа, пастор "Посольства Божого", згідно з попередніми оцінками слідства зумів привласнити незаконним шляхом майно на 169 мільйонів гривень, а також грошові кошти в розмірі 33 мільйони гривень. Як зазначалося раніше, справа на Аделаджу заводили ще в 2008 році. Він знаходиться на підписці про невиїзд. Слідчі органи порушили кримінальну справу проти пастора Посольства Божого Сандея Аделаджі і взяли з нього підписку про невиїзд. Це було зроблено в рамках розслідування справи про шахрайство компанії "King's Capital". Звинувачення проти Аделаджі поки що не пред'явлено і він проходить свідком, повідомляв раніше заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Віктор Ільчук.

"Стосовно нього порушено кримінальну справу за шахрайство і обрана підписку про невиїзд", - сказав він, додавши при цьому, що відповідні процесуальні дії були проведені слідчим 10 днів тому, проте в даний час пасторові обвинувачення не пред'явлено, і "він поки залишається свідком".

Затримання Аделаджі сталося поблизу Південного Моста, на парковці Торгового Центру Материк. Знаковим і курйозним є те, що джип, з якого Сандей виходив при затриманні також конфісковали, і як виявилося записаний на самого пастора, раніше Аделаджа повідомляв, що джип, як і всі його транспортні засоби - власність церкви.

"Адже церква не може собі дозволити, щоб пастори жили впроголодь і виглядали як жебраки. Бути пастором - це робота, вона займає купу сил, енергії", - говорив Аделаджа.

Зараз ви читаєте новину «Дві бригади сбушників затримали Сандея Аделаджу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути