середа, 01 червня 2011 09:24

Неякісний алкоголь на турецькому курорті продовжує вбивати росіян

Неякісний алкоголь на турецькому курорті продовжує вбивати росіян

Кількість жертв контрафактного алкоголю в Туреччині збільшилося до трьох: померли ще дві росіянки, що отруїлися разом з групою російських туристів неякісним алкоголем.

У московській лікарні в понеділок увечері померла дівчина 1989 року народження, а напередодні в клініці Антальї померла дівчина 1991 року народження.

Перша потерпіла вживала алкоголь, перебуваючи на відпочинку в Туреччині. "Після прильоту в аеропорт Домодедово своїм ходом дісталася до родичів, звідки була доставлена в лікарню", - сказало джерело агентства в правоохоронних органах.

У клініках Антальї і Денізлі залишаються 5 людей, з них двоє у важкому стані - в реанімаційних відділеннях. Першого червня троє постраждалих, за заявою турецьких лікарів, будуть виписані. Ще одна постраждала росіянка перебуває в клініці Москви.

Про отруєння росіян в Туреччині стало відомо 30 травня. Відразу ж після яхт-тура в лікарні померла москвичка 1983 року народження. Поліція незабаром затримала власника судна і організатора екскурсії. З'ясувалося, що у них не було дозволу на вихід в море.

Вечірку на яхті влаштували для 70 співробітників російських турагентств, разом з ними перебували декілька турецьких гідів. Наступного дня багато росіян відчули себе погано - людей мучили нудота, запаморочення, деякі навіть непритомніли. За даними російського генконсульства в Антальї, до лікарні звернулися 20 людей. Шестеро чоловік потрапили в реанімацію. За попередніми даними, усі постраждалі пили віскі.

Зараз ви читаєте новину «Неякісний алкоголь на турецькому курорті продовжує вбивати росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути