пʼятниця, 13 травня 2011 14:28

Колишній зек так "замолював" гріхи, що ледь не зарізав людину

Колишній зек так "замолював" гріхи, що ледь не зарізав людину

В Тернопільській області затримали 33-річного мешканця Дніпропетровської області, який жив в готелі на території Почаївської лаври. Кілька тижнів тому в почаївському парку він порізав ножем місцевого хлопця, який не дав йому закурити.

"Підозрюваний вже був раніше судимий. Пояснив, що приїхав у Почаїв, щоб покінчити з минулим життям, покаятися і стати на праведний шлях. Навіть поселився на території лаври", - розповів начальник кременецького райвідділу міліції Василь Крайник.

Ввечері "паломник" купив два літри вина і з ними сидів в парку. Коли напав на місцевого хлопця, то вже був був п'яний. Злочинець захотів покурити і вирішив попросити цигарок у двох хлопців, які йшли по алеї.

"Один хлопець відповів йому "Хочеш палити, знай і купити". Другий в цей час протягнув сигарету, але відмова першого вже роздратувала чоловіка. Він взяв сигарету в другого, демонстративно порвав її, і витягнувши ножа, кинувся на того, хто йому відмовив", - повідомив Крайник.

Почаївського хлопця доправили в лікарню з двома ранами на грудях. Йому надали першу допомогу і вже відпустили додому. Затриманому дніпропетровцю загрожує сім років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Колишній зек так "замолював" гріхи, що ледь не зарізав людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути