субота, 23 квітня 2011 10:15

Буковинські рибалки 50 метрів повзли на четвереньках, коли Бойчук погрожував їм вбивством

Буковинські рибалки 50 метрів повзли на четвереньках, коли Бойчук погрожував їм вбивством

Екс-глава Заставнинської райдержадміністрації Чернівецької області Михайло Бойчук погрожував рибалкам вбивством, і потерпілі намагалися втекти від нього на колінах. Про це вони самі заявили під час прямого включення з лікарні в ефірі "Шустер Live" увечері в п'ятницю, 22 квітня.

Як розповів один з потерпілих рибалок, Іван Бабій, Бойчук погрожував їм вбивством.

"Говорив зятю своєму: давай Абрамовича і Слободяна тягніть до слупа, зараз будемо стріляти по них, поки вони ще можуть дихати ... І відвеземо, каже, в Кучерів, сусіднє село, де є теж ставки, кинемо у воду, і до літа їх ніхто не знайде, не буде шукати навіть", - повідомив Бабій.

За його словами, у рибалок не було можливості втекти, оскільки їх відразу били битами.

"Збили нас наповал, змусили нас метрів 50 проповзти на колінах, на четвереньках", - розповів він.

Присутній у студії прокурор Чернівецької області Петро Коваль підтвердив, що викладені потерпілими факти відповідають дійсності. Однак, як повідомив Коваль, поки очна ставка між потерпілими рибалками і Бойчуком не відбулася, оскільки колишній глава району госпіталізований з підозрою на інсульт.

Нагадаємо, що 16 квітня в райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності Бойчука жорстоко побили місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків "Блакитна нива".

Проти Бойчука і ще чотирьох людей порушено кримінальну справу. Партія регіонів відхрещується від приналежності екс-голови райдержадміністрації до цієї політичної сили.

Зараз ви читаєте новину «Буковинські рибалки 50 метрів повзли на четвереньках, коли Бойчук погрожував їм вбивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути