Ексклюзиви
середа, 09 березня 2011 15:40

На Закарпатті міліціонери на "Жигулях" врізались у мікроавтобус

На Закарпатті міліціонери на "Жигулях" врізались у мікроавтобус

На Закарпатті троє міліціонерів на "Жигулях"-дев'ятці врізалися у мікроавтобус Nissan Vanette. 29-річний водій автівки Юрій загинув на місці. Двоє його колег знаходяться в реанімації.

"Автоаварія сталася поблизу міста Свалява, - розповіла прес-секретар обласного відділу ДАІ Ганна Трофимчук. – О пів на п'яту ранку двоє працівників ДАІ та дільничний інспектор поверталися з нічного відпрацювання. На автодорозі "Київ-Чоп" вони зіткнулися із мікроавтобусом".

У відділі ДАІ повідомили, що дорога, де сталося ДТП, могла бути покрита льодом.

"Відрізок дороги біля села Неліпино, де сталася аварія, дуже аварійно-небезпечний, - розповів начальник Свалявського районного відділу ДАІ Юрій Ковач. – В холодну пору року щойно піде дощ, дорога там одразу покривається льодом. Міліціонери в той вечір працювали на власному авто, оскільки міліцейська машина якраз знаходилася на ремонті. Автомобілі під час ДТП так розкидало, що слідство досі встановлює, хто винен".

Водій мікроавтобусу не постраждав.

У покійного Юрія сиротою залишився малолітній син.

Нагадаємо, 1 березня консул Генерального Консульства Угорщини в Ужгороді Фодор Жолт на дипломатичній автівці скоїв ДТП. Пригода трапилася сьогодні в обласному центрі о п'ятій годині ранку.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті міліціонери на "Жигулях" врізались у мікроавтобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути