понеділок, 21 лютого 2011 09:22

У Криму четверо чоловіків жорстоко побили даішників

У Криму четверо чоловіків жорстоко побили даішників

Двох даїшників госпіталізовано внаслідок побиття невідомими в Сімферопольському районі Криму.

Відповідно до повідомлення МВС, у ніч із 19 на 20 лютого до двох інспекторів ДАІ, які патрулювали на автодорозі "Красноперекопськ - Сімферополь", звернувся водій, який повідомив про порушення правил дорожнього руху в одному з селищ Сімферопольського району.

Інспектори виїхали для перевірки інформації. Їх увагу привернув автомобіль ВАЗ-2106, який зупинився за декілька десятків метрів від патрульного автомобіля.

Міліціонери, підійшовши до нього, у світлі фар помітили, як водій машини переліз із водійського місця на заднє сидіння, водночас дівчина, яка сиділа на передньому пасажирському місці, дістала ключі із замка запалювання та передала їх водієві.

Представившись, співробітники ДАІ попросили чоловіка пред'явити документи. Той одразу ж став поводитися вкрай агресивно, почав лаятися, відверто провокуючи конфлікт, при цьому міліціонери помітили, що він перебуває у збудженому стані.

Через декілька хвилин до місця інциденту підійшли ще 3 чоловіка.

Несподівано, не промовивши жодного слова, вони збили з ніг старшого наряду, повалили його на землю і почали бити ногами, намагаючись вдарити по голові. У цей час водій ВАЗ вискочив зі свого автомобіля і накинувся на іншого інспектора. Коли один із працівників міліції спробував викликати підкріплення, нападники вибили рацію в нього з рук і розбили її.

Також було пошкоджено службовий автомобіль ДАІ: порушники стрибали на капоті і били його ногами. Після бійки всі четверо правопорушників зникли.

Співробітників ДАІ госпіталізовано, в обох лікарі попередньо діагностували наявність закритих черепно-мозкових травм, струсу головного мозку, забоїв м'яких тканин обличчя.

Зараз автомобіль, у якому перебували порушники, виявлено. Проводяться пошукові заходи.

Зараз ви читаєте новину «У Криму четверо чоловіків жорстоко побили даішників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути