Ексклюзиви
четвер, 17 лютого 2011 11:34

У Києві сірчаною кислотою облили екс-губернатора Тернопільщини Чижмаря

У Києві сірчаною кислотою облили екс-губернатора Тернопільщини Чижмаря

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Юрій Чижмарь госпіталізований 16 лютого з хімічними опіками після нападу на нього невідомого, який облив його сірчаною кислотою в Києві. Про це повідомив губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк

"Так, таке було. Це Чижмарь - мій заступник. Учора вночі він повертався додому, і це сталося. Я про це дізнався вчора о 23:30. Зараз він у лікарні", - сказав Присяжнюк, відповідаючи на питання, чи дійсно невідомий облив сірчаною кислотою одного з його заступників.

У той же час, в прес-службі Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві відмовилися називати посаду і прізвище потерпілого, проте повідомили, що 16 лютого ввечері відбувся напад на громадянина в Києві.

"Громадянин Ч. повертався додому з супермаркету Сільпо після 23:00 і невідомий 25 років вилив невідому речовину на нього і втік", - сказав представник прес-служби.

За його словами, потерпілий отримав опіки 2-3 ступеня.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом замаху на умисне тяжке тілесне ушкодження за статтею 15 (замах на злочин) і 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, 6 квітня 2010 року Президент Віктор Янукович звільнив Чижмаря з посади голови Тернопільської обладміністрації.

У липні 2010 року Присяжнюк призначив Чижмаря своїм заступником.

Коментарі за матеріалами Українських новин

Зараз ви читаєте новину «У Києві сірчаною кислотою облили екс-губернатора Тернопільщини Чижмаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути