пʼятниця, 15 березня 2013 13:11

Тернопіль накрив аномальний циклон: рух у місті зупинився, діти сидять вдома
17

Фото: Фото Андрія Яновича

Сильний снігопад вже кілька годин триває в Тернополі. В місті готувалися до аномального циклону, тому сьогодні відмінили навчання в школах та деяких ВИШах. Початку опадів очікували 14 березня, ввечері, однак вони розпочалися близько сьомої ранку 15 березня.

За кілька годин мокрий сніг засипав дороги, і зараз по всьому місту утворюються затори. Мало хто наважився йти пішки на роботу в таку погоду, тому в місті неможливо викликати таксі. В міськраді повідомляють, що комунальники активно боряться з заметами, і наразі рух транспорту повністю ніде не зупинився.

„Техніка з самого ранку працює на дорогах в посиленому режимі. Наразі повідомлень про зупинку руху транспорту не поступало", ? каже речник міської ради Катерина Калуш.

Рятувальники кажуть, що погодна ситуація в області важкопрогнозована. Коли саме буде пік активності циклону, та на якій території опади будуть найсильніші вони спрогнозувати не беруться.

Нагадаємо, вчора вдень та вночі снігопад пройшов у Львівській області. Зараз температура там знизилася до 5-8 градусів морозу. У центральній Україні температура плюсова, подекуди накрапає дощ.

Синоптики прогнозують похолодання по всій території України на ці вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Тернопіль накрив аномальний циклон: рух у місті зупинився, діти сидять вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути