Ексклюзиви
вівторок, 03 травня 2011 17:36

Пенсіонер розбився на „Ладі" та ледь не вбив трьох людей

74 річний пенсіонер Іван Сеньо з під Тернополя на травневі свята загинув за кермом свого "ВАЗ – 21099", врізавшись в зустрічну машину. В ДАІ припускають, що покійний втратив керування, в звязку з віковими проблемами зі здоров?ям.

"Він виїхав на зустрічну смугу раптово, так що автомобіль який рухався навпроти не встиг, ні пригальмувати, ні уникнути зіткнення. Думаю тут слід звернути увагу на вік водія. Є припущення, що йому стало зле за кермом. Остаточний висновок в цій справі зроблять медексперти після розтину", - каже старший інспектор ДАІ Тернопільської області Микола Лецкалюк.

Аварія трапилася в обідній час, за хорошію видимості на міжнародній трасі Доманово-Ковель-Чернівці. Пенсіонер помер на місці пригоди. Власники зустрічної машини "ВАЗ-2170", – чоловік з дружиною та сином, потрапили до лікарні. В кожного з них черепно-мозгові травми, забої різних частин тіла, а в жінки до того ж відкритий перелом ноги.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер розбився на „Ладі" та ледь не вбив трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути