Ексклюзиви
вівторок, 04 жовтня 2011 17:51

На Канари можна злітати за 500 доларів
15

У жовтні столичні туристичні агенства за півціни продають путівки на Канари.

"Такий тур влітку продавали за $1-1,2 тис, тепер віддаємо за $ 500, - кажуть у столичній туристичній агенції на вул. Пушкінській. - У вартість поїздки входить переліт, проживання у двомісному номері, сніданки і супровід наших гідів".

Торік у вересні купила таку ж путівку за 3,5 тис. грн. Натомість путівку в Єгипет і Туреччину продавали за $700, на грецькі та італійські курорти від 500 євро. На острів Тенеріфе з подругою прилетіли з київського аеропорту "Бориспіль" за 7 год. Поселилися у двоповерховому номері 4-зіркового готелю "Сан Амерікос" на березі Атлантичного океану.

Після обіду на пляжі майже порожньо. Кілька пенсіонерів ходять, узявшись за руки. Температура повітря +28С, води - + 22С. Курортний сезон тут триває до листопада. За розповідями гідів, восени на Канари приїжджають на кілька тижнів американські та європейські пенсіонери.

На сніданок у готелі годують смаженими та вареними яйцями, беконом, сиром, м'ясними і овочевими нарізками, віденськими булочками, поять соком, кавою і чаєм. На обід скуповувалися у місцевих супермаркетах. Більшість продуктів — іспанські та французькі.

Ціни у місцевому супермаркеті:

Палка ковбаси 200 г — 1 євро

300 г сиру — 2 євро

1 кг свіжих королівських і тигрових креветок — 6 євро;

1 кг апельсинів або бананів — 0,5 євро

Вечеряємо у місцевому кафе піцою за 3 євро. Бокал пива — 0,99 євроцентів. Офіціанту лишаємо 1 євро чайових.

Зараз ви читаєте новину «На Канари можна злітати за 500 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути