понеділок, 02 квітня 2012 13:22

На львівському подіумі дефілювали казкові герої
11

Розпочався показ із виходу моделі в червоній сукні та із зачіскою у вигляді серця. Вона символізувала червову даму.
Фото: фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

Справжнє казкове шоу влаштувала дизайнерка Голда Виноградська на Львівському тижні моди. Під час свого показу в суботу, 31 березня, вона у сукнях відтворила казку "Аліса в країні чудес". На доріжках де дефілювали моделі розклали шахові полотна. По боках розставили декоровані квіти та скульптури. Розпочався показ із виходу моделі в червоній сукні та із зачіскою у вигляді серця. Вона символізувала червову даму. Потім виходили моделі у ролях Аліси, Капелюшника, гральних карт.

"Цю колекцію вирішила створити за кілька тижнів до показу, - розповіла Голда. - Надихнула мене відома казка Льюїса Керолла. Завжди хочеться повернутися в дитинство. Адже воно сповнене добром. В усі сукні намагалася по максимуму вкласти жіночності. Адже вважаю, що це буде основним стилем майбутнього сезону".

За словами дизайнерки, головними кольорами сезону будуть теплі та пастельні.

"Я просто в шоці від цієї колекції, - розповіла Катерина Романчук. - Всі сукні дуже вишукані. Та й постановка просто неперевершена. Вдало підібрана музика. Взагалі все зроблено зі смаком і на найвищому рівні. Тут багатьом дизайнерам ше було б варто в неї повчитися. А то корчать з себе цабе велике, а одяг шиють якийсь жахливий".

Зараз ви читаєте новину «На львівському подіумі дефілювали казкові герої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути