Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2011 17:35

У шию цілують найвідважніші чоловіки

У шию цілують найвідважніші чоловіки

Поцілунок на першому побаченні – багатозначний – вважає московська сваха Роза Сябітова.

"Поцілунок дозволяє познайомитися з людиною ближче, - каже сваха. – Але він може означати різні речі і бути викликаний різними прагненнями.

Деякі чоловіки за допомогою поцілунку роблять спробу затягнути дівчину у ліжко, цим самим втамувати сексуальний голод. Для інших – це так звана пригода. Вони цілують, аби перевірити, наскільки успішним було побачення – чи зуміли вони полонити собою супутницю. Є чоловіки, для яких поцілунок – це формальність і не більше. Жінкам це дає надію – а в результаті розбиває серце".

Головне – правильно підібрати місце для поцілунку.

"Якщо проводите дівчину додому – спробуйте не відтягувати поцілунок до моменту прощання. Перед під'їздом це навряд чи вийде романтично. Вас можуть перебити або налякати перехожі, сусіди. Для першого поцілунку краще обрати набережну, парк або дах будинку – і романтично, і не сподівано".

Яке значення вкладає чоловік у поцілунок можна довідатися з того, куди він цілує.

"Якщо поцілував у щоку – це може означати дружнє "до побачення", або "ти симпатична мені", "я хочу зустрітися з тобою знову".

Якщо наблизився до губ і поцілував швидко – значить ви йому сподобались, зачепили, заставили хвилюватися.

У шию цілують тільки найвідважніші. Не кожній дівчині це сподобається при першій зустрічі. Це інтимний поцілунок, який виявляє сексуальне бажання. Те ж саме можна сказати про поцілунок у губи, під час якого партнер намагається торкнутися вас язиком".

"Якщо перше побачення вас вразило і партнер вам не байдужий, закінчити його поцілунком можна і треба. Нічого принизливого чи зухвалого і розпусного у цьому не бачу", - каже Роза.

Зараз ви читаєте новину «У шию цілують найвідважніші чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути