середа, 29 лютого 2012 12:20

10 відсотків жінок ніколи не відчувають оргазму

10 відсотків жінок ніколи не відчувають оргазму

Оргазм відчувають 99,99 відсотків чоловіків і лише 70 відсотків жінок. Про це кореспонденту журналу "Країна" розповів генеральний директор українського институт сексопатології та андрології Ігор Горпинченко. - Майже всі чоловіки відчувають оргазм. Але 8-10% жінок мають вроджену анаргозмію. Вони ніколи не відчувають оргазм.

Неправда, що статевий акт має тривати півгодини. Зазвичай тривалість сексуального акту 3-7 хвилин. Є такі, в кого викид сперми відбувається за 1-2 хвилини, а в декого - через півгодини. Якщо чоловіка "розряджається" швидко, жінка пристосовується і встигає дістати насолоду.

Найкраще кохатися, коли є бажання. Не вірте тим, хто каже, що слід це робити вранці чи серед ночі. Їжа не пов'язана із сексуальністю. Навіть голодні здатні на повноцінний секс. А можна цілий день їсти креветки, але результат буде нульовий.

Чоловіки до першого статевого акту непогано уявляють, що відчуватимуть під час нього. У 14-15 років вони переживають період полюцій - нічного виверження сперми, часто бачать еротичні сни, під час яких отримують оргазм. Дівчатам такі сновидіння менш властиві, а займатися онанізмом заважає дівоча пліва.

У хлопців комплекс неповноцінності найчастіше пов'язаний із розміром члена. У дівчат - із тим, що вважають себе непривабливими.

Для створення родини краще, коли обоє мають сексуальний досвід.

Повну версію інтерв'ю читайте в журналі "Країна" від 1 березня.

Зараз ви читаєте новину «10 відсотків жінок ніколи не відчувають оргазму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути