пʼятниця, 07 грудня 2012 16:02

За два тижні до Нового року їдять рис й печені яблука

За два тижні до Нового року їдять рис й печені яблука
Фото: besthomerecipes.ru

Важкості в шлунку, здуття й алергійних висипів після новорічного застілля не буде, якщо за два тижні до свят перейти на легке харчування.

На Новий рік майже в кожній хаті є олів'є, оселедець "під шубою", салати з ананасом, куркою та морепродуктами, холодець, запечена качка, кілька сортів ковбас й червона риба та ікра. А ще гарячі страви, солодке й фрукти та цукерки. Все це буде запиватися шампанським, коньяком, вином й горілкою водночас. Не кожна печінка зможе це витримати.

"Якщо фільтр забивається, в кров ідуть токсини. Можуть з'явитися прищі. Вони показують, що організм перевантажений алергічними речовинами,- каже столичний лікар сімейної медицини Поліна Загородна, 36 років,- Найчастіше таке буває, коли люди починають змішувати все докупи".

Кількість з'їденого не має значення. Важливо в якому стані організм. Чим менше в ньому шлаків й алергенів, тим легше переживете свята.

Очистити й підготувати себе можна за 2 тижні. Перш за все радять не їсти продуктів із барвниками, копченості, смажене, ковбасу та майонез. Щодня слід випивати 2 літри чистої води.

"Додайте в раціон рисову кашу на воді й кілька печених яблук на щодень. Такий же легкий тиждень добре зробити після свят", - радить лікар.

 

Зараз ви читаєте новину «За два тижні до Нового року їдять рис й печені яблука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути