![Галліна 40 днів сиділа на безсольовій дієті](https://static.gazeta.ua/img/cache/preview/405/405860_w_300.jpg?v=0)
Співачка Галліна поділилася своїм рецептом схуднення і розповіла про кілька дієт, які допомогли їй скинути післяпологову вагу.
"За час вагітності я важила 96 кілограм. Їла солодощі, смажену картоплю, італійську пасту, круасани і свіжу випічку. За півроку після пологів скинула 25 кіло. Худнути потрошку, а не різко — це найголовніше. Інакше можна набрати ще більшу вагу", - зазначає співачка.
Спочатку Галліна 40 днів сиділа на безсольовій дієті.
"Я їла тільки відварені або приготовані на грилі овочі, відварний рис і гречку. Все без солі. Заміняла її цибулею, часником та пряними травами. Після того в мене була білкова дієта. Тоді їла рибу і м'ясо, але категорично відмовилась від вуглеводів. Якщо не отримувати вуглеводи і жири — основні калорії, то організм почне спалювати свої жири. Звідси і схуднення. Ну, і спорт, звичайно. Колись двічі на тиждень ходила в басейн, а тепер ходжу в спортзал", - ділиться рецептом жінка.
Зараз Галліна їсть лише салат та м'ясо.
"На сніданок обов'язково п'ю каву з шматочком сиру, можу з'їсти варене або смажене яйце, вівсянку або пластівці. В обід з'їдаю лише супчик або шматок м'яса чи риби з овочами. На вечерю також обов'язково салат, м'ясо або риба. Не їм майонезу і кетчупів, смажену картоплю, гарнірів і бутербродів з маслом. Взагалі в раціоні мають бути свіжі овочі, листя салату, багато зелені, оливкове масло, маслини і різні сири. Я ще дуже люблю капусту. Колись після пологів власноруч виростила з десяток різних сортів капусти", - підкреслила Галліна.
Коментарі
1