четвер, 08 грудня 2011 14:05

Стандартний подарунок до свята рятує оригінальна обгортка

Стандартний подарунок до свята рятує оригінальна обгортка

Киянка 27-річна Тетяна Маркіян радить, як краще вибрати подарунок на свята.

Дуже люблю дарувати подарунки своїм друзям і близьким. Сама радію, коли бачу їхні радісні обличчя. Завжди намагаюся підходити до вибору подарунку творчо. Бо дуже не люблю, коли щось дарують, аби "відстрілятися". Такі подарунки не мають частинки душі того, хто дарує, не запам'ятовуються. Чоловіки завжди дарують формальні подарунки: букет троянд, листівку. А інколи взагалі нічого не дарують, аргументуючи: "я — твій найкращий подарунок!" За таке я ладна образитися дуже надовго. Жінки ж намагаються вибрати для подарунку щось оригінальне.

Найцікавіше для мене — вибирати подарунки для подруг або просто знайомих дівчат. Для цього тижні за два до її дня народження пропоную подрузі піти по магазинах. Під час походу запам'ятовую, до яких вітрин подруга підбігає зі словами: "Ой, яка прикольна штука, я теж таку хочу!". Згодом купую їй це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хотів прикрасити перлами шиї всіх жінок світу"

Чоловікам можна подарувати парфуми. Але тут треба точно знати, які аромати він полюбляє. Можна подарувати те, що чоловік завжди носить із собою або має під рукою: набір ручок, оригінальний календар і т.д.

Якщо все-таки даруєте щось стандартне типу фотоальбому або вази, можна оригінально оздобити подарунок. У фотоальбом можна вкласти смішні фото іменинника , вазу красиво запакувати. Якщо даруєте книгу, крім улюбленого автора виберіть яскраву обкладинку, щоб винуватець святкування міг поставити її на почесне місце вдома. Якщо даруєте листівку, добре зробити її самому.

Найкращі подарунки для людей, у яких усе є — якісний алкоголь для чоловіка і солодощі для жінки. Найкраще вибирати іноземних виробників. Упаковка подарунку також відіграє важливу роль. Більше піклуватися про оригінальну обгортку треба, якщо даруєте щось жінкам.

 

Зараз ви читаєте новину «Стандартний подарунок до свята рятує оригінальна обгортка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути