середа, 21 грудня 2011 17:54

Обирати подарунки треба за законами нумерології

Обирати подарунки треба за законами нумерології

"На Новий рік раджу дарувати речі, пов'язані з подорожами" --розповіла "Сazeta.ua" Ніна Малярова психолог, нумеролог центру сімейної психології "Путь к себе".

"У людей з'явиться потреба і бажання більше подорожувати. Тому даруйте путівки, одяг для відпочинку. Якщо він лижний – костюми, лижі, рукавички. Якщо літній – маски, ласти, затемнені окуляри. Дуже доречними подарунками будуть фотоапарати та відеокамери", --зауважила пані Ніна.

Якщо відійти від загальних порад, можна вирахувати, що дарувати конкретним людям. Нумеролог просить додати усі цифри дати і року народження і звести до однієї цифри. Наприклад: 12. 03. 1981. 1+2+0+3+1+9+8+1 =25, 2+7=9

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коханим не можна дарувати гвоздики

"Якщо вийшла цифра "1" - дарувати потрібно електроприбори. Також люди, а основі яких "1" люблять речі, що надають їм статусу. Наприклад гарна ручка, блокнот, але не годинник. Такий подарунок не до добра. Краще вже вручити дорогий портфель.

"2" - вони зрадіють квиткам на концерт, романтичному вечорі у ресторані. Ці люди залежні від спілкування і їх хочеться виходити " в люди".

"3" - звичайно самі натякають, що їм краще подарувати. Тому прислухайтеся до їхніх бажань вже зараз. Якщо не почули нічого – сміливо даруйте парфуми і речі пов'язані з ароматерапією. Масла, аромалампи. Косметику по догляду за шкірою тіла і обличчя.

"4" - до них краще підійти і запитати напряму. Вони цінують практичні речі. Жінки зрадіють побутовій техніці, чоловіки - дрелі чи газонокосилці.

"5" - це найбільші любителі подорожувати. Тобто путівки і одяг, пов'язаний з мандрівками –їм. Також підійдуть в якості подарунку різні аксесуари: рукавички, ремені, сумочки. А ще – декоративна косметика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стандартний подарунок до свята рятує оригінальна обгортка

"6" оцінять і будуть стрибати до стелі подарунки пов'язані з дизайном помешкання: картини, лампи, штори. Це жінки. А чоловікам можна вручити дорогі речі , або які хоча б мають солідний вид – гарні шахи чи шашки.

"7" - в усьому шукають істину. Їм підійдуть книги, розвиваючі ігри, квитки на різноманітні тренінги по розкриттю свого потенціалу. Також вони – романтики. Їм можна дарувати кольорову постільну білизну, зробити романтичний вечір при свічках. Новий рік їм взагалі краще зустрічати удвох, бо шумних компаній не люблять.

"8" - цим можна дарувати що завгодно. Косметику, аксесуари, краватки. Головне при цьому хвалити якості того, кому вручаєш подарунки. Такі люди як ніхто інший люблять гроші. Тому сміливо даруйте гроші або сертифікати на певну суму на відвідання магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно дарувати гроші?

"9" - ідеалісти, в усьому шукають гармонію. До того ж дуже стильні. Придивіться, якщо в нього я комп'ютер Епл, подаруйте таку ж мишку. Якщо є сумочка від Луї Віттон, подаруйте хустинку від цього бренду. Якщо грошей на дорогі речі нема, треба згадати, що у "9" є вдома в гардеробі чи на кухні. Можливо жінка купую техніку "Скарлет" чи "Філіпс". Подаруйте фен чи чайник відповідної фірми" --підсумувала нумеролог.

Зараз ви читаєте новину «Обирати подарунки треба за законами нумерології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути