вівторок, 15 червня 2010 17:13

У Німеччині невідомий захопив заручників у магазині модного одягу

У Німеччині невідомий захопив заручників у магазині модного одягу

У центрі німецького міста Лейпциг невідомий захопив у заручники відвідувачів магазину модного одягу H&M. Місце подій оточене поліцією. Поки не вдається з'ясувати, скільки саме людей перебувають у приміщенні.

Про захоплення повідомили самі клієнти магазину, зателефонувавши в поліцію. Виклик надійшов близько 13:30 за київським часом. Тим часом деяким заручникам вдалося втекти, оскільки зал, відведений під магазин, досить просторий і злочинцеві, мабуть, не вдалося встежити за всіма. За даними газети Bild, він сам відпускає заручників маленькими групами, причому зараз у будинку залишаються всього декілька співробітниць магазину.

Людьми, що опинилися на волі займається зараз поліція. Багато хто з них перебувають в шоковому стані. Точна кількість людей, які встигли залишити будівлю, поки не повідомляється. За даними журналу Spiegel, їх, щонайменше, п'ятеро.

Втім, також невідомо, скільки саме людей утримує зловмисник всередині. Очевидці стверджують, що він озброєний одним пістолетом і погрожує ним своїм жертвам. Проте ніяких даних про постріли поки не надходило. Мотиви його дій залишаються невідомими.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині невідомий захопив заручників у магазині модного одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути