середа, 18 січня 2012 21:44

Мешканець Таїланду одружився на мертвій нареченій

Мешканець Таїланду одружився на мертвій нареченій

Мешканець Таїланду Чаділ Юн'їнг одружився на своїй подрузі, що загинула в автомобільній катастрофі на початку січня. На мертву наречену тайця надягли біле коротке плаття, панчохи, фату й рукавички.

За даними місцевих ЗМІ, незадовго до своєї смерті дівчина пропонувала коханому одружитися, але той відмовився і попросив її почекати. Незабаром після цього вона загинула, й хлопець вирішив влаштувати церемонію одруження, щоб таким чином здійснити мрію своєї подруги про заміжжя.

Крім нареченого і мертвої нареченої на весіллі були спеціально запрошені співаки та артисти, а також рідні й друзі Юн'їнга та його подруги.

Історія про одруження на мертвій дівчині викликала широкий суспільний резонанс. Деякі з тих, хто бачив фотографії з весілля і дивився репортаж по ТБ, назвали вчинок Чаділа самопіаром і засудили його ідею провести таку весільну церемонію. Воднчоас за словами знайомих Юн'їнга, він по-справжньому любив свою подругу, яку знав десять років, і дійсно хотів здійснити її бажання й одружитися з нею.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Таїланду одружився на мертвій нареченій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути