четвер, 05 вересня 2013 11:57

Журнал COCKTAIL видалив відео з еротичною фотосесією у луганській школі

В Луганську розгорівся скандал навколо еротичної фотосесії , яку організував всеукраїнський глянцевий журнал COCKTAIL .

На знімках та відео, що з'явилися на хостингу YouTube, молоді напівголі дівчата з яскравим макіяжем позують на тлі шкільної дошки, на спортмайданчику, у дворі навчального закладу. Зазначалося , що зйомки проходили 1 вересня в одній зі шкіл Луганська.

"Поліз подивитися, що ж там за школярки, а то днем ??замотався у справах і не встиг оцінити всю красу . А там вже стільки коментів ))) І бац - відео видалено! Добре, що досвід 20 років в інтернеті не пропити. Відео ще тоді встиг закачати. Насолоджуємось луганськими школярками від журналу Коктейль", - написав у своєму блозі користувач під ніком Proctolog .

За словами директора журналу COCKTAIL Олега Колосова, метою пікантній фотосесії було написання іронічної статті про сучасних старшокласниць.

"Ми ж усі бачимо, які школярки приходять на останній дзвоник, як вони себе ведуть. Ось у статті ми і хотіли розповісти про те, які бувають сучасні учениці. Не тільки ботани", - розповів він в інтерв'ю виданню " 0642 ". Колосов зазначив, що зйомки проводилися не у школі, а у спеціальній студії, і моделями виступили 25-30-річні дівчата. Директор журналу також приніс вибачення всім, чиї моральні принципи були ображені цією фотосесією, і додав, що COCKTAIL видалив це відео з усіх соціальних мереж.

Зараз ви читаєте новину «Журнал COCKTAIL видалив відео з еротичною фотосесією у луганській школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути