Ексклюзиви
неділя, 19 жовтня 2008 17:47

Засоби боротьби зі старінням шкіри

А) Ін"екціі ботокса і креми, що містять компоненти аналогічного дії. Вони знизять активність лицьових м"язів та значно загальмують утворення мімічних зморшок.

Б) Ретінол (вітамін А). Креми, що містять його, активізують діяльність клітин і сприяють сгладжуванню ранніх зморшок. Ефект проявляється не відразу, а лише через 3-4 тижні, причому він недовготривалий.

В) Вітаміни С і Е. Вітамін Е має дуже високу антиоксидантну активність, а також сприяє інтенсивному відновленню клітин, пошкоджених вільними радикалами. Вітамін С посилює дію вітаміну Е і активізує синтез колагену, сприяючи підвищенню пружності шкіри і поліпшенню кольору обличчя.

Г) Альфа-гідроксідні (фруктові) кислоти. Вони володіють інтенсивним і в той же час м"якою дією відшелушування, а крім того активізують роботу клітин, посилюють здатність шкіри утримувати вологу і стимулюють вироблення колагену.

Д) Цераміди. Ці частинки є активно діючим компонентом шкіри, який грає не останню роль у забезпеченні належного рівня її щільності та зволоження. З плином часу кількість "рідних" церамідів в шкірі знижується, але, на щастя, вони досить легко засвоюються нею ззовні.

Е) Магній. Цей елемент здатний значно прискорити капіллярний кровоток, посилюючи тим самим живлення клітин. Препарати, що містять магній, будуть особливо ефективні, якщо ви хотіли б покращити колір обличчя.

Ж) Фосфор. Він необхідний для підтримання пружності шкіри, а його нестача прискорює утворення зморшок і втрату чіткості овала обличчя. Використання фосфору в сучасних препаратах дало можливість досягти надзвичайно сильного ліфтінгового ефекту.

З) Дренуючі препарати. Їхнє завдання - зняти набряклість, активізувати кровообіг і зміцнити стінки капілярів, запобігаючи тим самим появу нових набряків.

Е) Екстракти і витяжки з джерел рослинного і тваринного походження, такі як женьшень, гінгко білоба, ікра, молоко, різні фрукти та ін. Останнім часом препарати з їх вмістом набули особливу популярність, оскільки крім перерахованих вище елементів вони містять безліч інших компонентів, благотворно впливають на загальний стан шкіри, повідомляє Не Болей.
Зараз ви читаєте новину «Засоби боротьби зі старінням шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути