середа, 21 липня 2010 17:01

Вперше в Україні – створено ліцей сучасних комунікацій

Обираючи навчальний заклад для учня або студента слід пам"ятати, що надзвичайно важлива актуальність освіти. Ми живемо в час, коли технології та засоби змінюються постійно і дуже складно ввесь час тримати руку на пульсі, особливо у тому разі, коли ти не завжди розумієш, як саме застосувати отримані в школі або інституті знання.

Шкільні та студентські роки – золотий час, а найголовніше – це неповторні години та місяці, які повинні запам"ятатися людині назавжди. Сьогодні надзвичайно популярною є освіта, що ґрунтується на комплексному підході та систематичному засвоєні учнями необхідних навичок та знань, важливих для подальшого життя. Життя сучасної людини – насичений вир подій, постійна комунікація та обов"язкове вміння налагоджувати контакт із тими, хто оточує тебе. Де б не знаходилася людина, у школі, на роботі, вдома, в магазині, чи громадському транспорті – скрізь, ми постійно взаємодіємо із тим, що навколо нас. Розуміючи важливу роль комунікації у сучасному суспільстві Вищий навчальний заклад Інститут реклами відкриває новий, єдиний в Україні Ліцей соціальних та ділових комунікацій. Мета Ліцею – навчити учнів бути максимально ефективними у своїй діяльності, розвинути здібності кожної дитини, зосередити максимум сил на її провідних навичках та тих дисциплінах, до яких дитина має хист. Погодьтеся, не всі діти мають схильності до математики чи фізики, а в загальноосвітній школі на ці дисципліни відведено найбільшу кількість годин. Звичайно такі дисципліни – це основа основ, той міцний фундамент на якому тримається подальше навчання, але сьогодні варто замислитися над тим, щоб ще змалечку занурювати дитину у реальність, в бізнес-процеси, перемовини, економічні відносини, підприємницька діяльність та цілком зрозуміле намагання отримати адекватні гроші за те, що ти вмієш робити і робиш краще за інших. Ліцей – це не лише інший рівень освіти, це інші завдання і, відповідно, набагато кращі результати.

Однозначно, подібний проект можна назвати амбіційним, адже ліцей обіцяє посісти одне з провідних місць в країні із підготовки спеціалістів до комунікативної галузі. І ми переконані, що Інституту реклами під силу втілити в життя такий проект. Згадаймо, як минулого року сам Вищий навчальний заклад Інститут реклами посів чільне місце серед ВНЗ, що готують спеціалістів з реклами. Яскравим свідченням досягнень Інституту є його випускники, які не шукають роботу, адже вони затребувані на ринку праці і рівень їхньої освітньої та практичної підготовки вважають досить високим. На сьогодні ВНЗ Інститут реклами готує менеджерів реклами, маркетологів, дизайнерів, та бухгалтерів для рекламної галузі. Студенти ІР беруть активну участь у конкурсах та фестивалях реклами, професійних і галузевих заходах, виступають організаторами та учасниками наукових конференцій і мистецьких виставок, постійно відвідують майстер-класи та спеціалізовані семінари.

Важливо також, що студенти Інституту – це особливий, творчий та надзвичайно натхненний колектив. В Інституті Реклами навчаються виключно творчо мислячі люди: дизайнери, менеджери реклами, маркетологи та навіть бухгалтери – всі вони мають повне право називатися творчими. Протягом тринадцяти років Інститут надає освіту, яка не лише є цікавою для тих, хто правильно обрав спеціальність, але й надзвичайно популярною для сьогодення. Популярною – не означає виключно модною, наголошуючи на популярності спеціальностей за якими в Інституті ведеться підготовка – ми говоримо про те, що рівень освіти повністю задовольняє вимогам сьогодення. Сьогодні випускник повинен вміти рівно стільки (а іноді навіть більше), ніж його старші колеги, тому що він повинен прийти на робоче місце підготованим.

Найкращою рекомендацією для абітурієнтів та студентів Інституту є коментарі лідерів рекламного ринку, які високо оцінюють діяльність Інституту реклами, наголошуючи на тому, що Інститут – профільний галузевий ВНЗ, який надзвичайно добре виконує те завдання заради якого був заснований. Інститут забезпечує рекламну галузь високоякісними фахівцями, які володіють мистецтвом побудови ефективних комунікацій.

Запрошуємо учнів 10 та 11 класів до навчання у Ліцеї соціальних комунікацій, що знаходиться за адресою вул. Саксаганського, 64 тел. 044-289-41-05, 044-353-0-353, e-mail: [email protected], [email protected]

Інститут реклами проводить набір за спеціальностями:

-менеджмент організацій, менеджмент реклами, виставковий менеджмент
-маркетинг, маркетинг реклами
- дизайн: реклами, середовища, графічний, ландшафтний, промисловий
- облік і аудит

Адреса: вул.. Вербицького 9-і, тел. 044-353-0-353, 044-227-50-11
e-mail: [email protected]
www.ir.edu.ua

Зараз ви читаєте новину «Вперше в Україні – створено ліцей сучасних комунікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути