понеділок, 30 травня 2016 12:18

Волонтер Алла "Чонгар" припинила роботу через зневагу Міноборони

Волонтер Алла "Чонгар" припинила роботу через зневагу Міноборони

"Сьогодні останній день моєї роботи з пошуку полонених і загиблих," - написала у Facebook тернопільський волонтер Алла Борисенко на позивний "Чонгар". Вона очолює всеукраїнський Центр пошуку полонених, загиблих і зниклих безвісти воїнів.
Волонтерка пише про зневагу і приниження високопосадовців Міноборони України.

"Я багато терпіла і багато мовчала. Бійці різних підрозділів, солдати, офіцери, батьки, ті кого привезла з полону не раз казали, давай ми зробим прес-конференцію. Ти рятувала нас там, ти йшла туди де не могли пройти ми. Я не погоджувалась. За солдата стояла стіною. Ми створили базу, яку подавали на МО і нас ще й звинуватили що то їхня робота. Я маю зв'язок з полоненими. Коли батьки телефонують візьміть трубку з такого номера будуть дзвонити з полону. Поговоріть - вони вам вірять, вони просять підтримки. Я не можу цього робити більше. За два роки я досконало знаю про загиблих. Мою команду не запрошують на круглі столи по пошуковцям. Нам вручають повістки, нас поливають брудом. Те, що хлопці Айдарівці сьогодні не доставлені додому...МО взнали що я в Дніпрі по хлопцям. І тут розпочалось все найгірше. Зараз телефонують усі бо, що я такого наробила, що МО так бризкає слиною. Хлопці я нічого не зробила, нічого. Ми приїхали забрати по проханню побратимів наших хлопців додому.
Зараз МО шукає вплив, як на мене можна подіяти. Я просто жінка, я мама. Що мене боятись.
Так я закінчую роботу в допомозі рідним і солдатам. Я теж жива людина, терпіти всі зневаги і образи, погрози. Що боятись. Мою машину знають в кожному куточку України, не кажучи про передову, де вона рідна. Хлопців моїх закидують повістками. Ми не отримували нагород від держави. Ми були поряд із нашими солдатами. Але це нестерпно. Вибачте мене і моїх хлопців. Ми зупиняєм нашу роботу. Я прошу вибачення у солдат і родин. У мене більш немає сили бороти цей ідіотизм.!!!" - написала волонтер "Чонгар"
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери розкрили подробиці нічної трагедії в АТО

Зараз ви читаєте новину «Волонтер Алла "Чонгар" припинила роботу через зневагу Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути