четвер, 02 липня 2009 17:51

Відео "позаземного" створіння стає хітом Інтернету

Відео "позаземного" створіння стає хітом Інтернету

Вони - слизисті пульсуючі мішечки, що ліпляться до щілин стічної труби. Коли світло потрапляє на таємничу тварину, вона відскакує, демонструючи незадоволення. Це нова форма життя або просто вдалі спецефекти?

Питання особистості цього грізного монстра стічної труби полонило блоги після того, як відео було викладено на YouTube. Деякі навіть говорять, що ця істота може бути позаземного походження

Поки багато експертів обговорювали питання справжності відео, велика будівельна фірма з Північної Кароліни взяла на себе відповідальність за зйомку відео.

Як зізналися Малфрус Констракшн (Malphrus Construction) МейлОнлайн (MailOnline), ці пульсуючі мішечки існують насправді.

"Один з наших клієнтів попросив дослідити каналізаційні лінії, що були побудовані у 1949 році". - повідомила представниці компанії."Оскільки стічні труби дуже старі, існує багато проблем з інфраструктурою."Але вона також зазначила, що мішечки, що рухаються, на відео здаються набагато більшими.

Раніше цього року до Малфрус звернулися з Йорк Пропертіз (York Properties), власника ліній стічної труби, з проханням перевірити труби. Каналізаційна система приватна, але відходи з неї потрапляють до громадської системи водопостачання в американському місті Рейлі (Raleigh) на східному узбережжі.

Ед Б"юкен (Еd Buchan), екологічний координатор у Відділі Комунальних Послуг міста Рейлі, зміг дати пояснення. За його словами, біологи штату підтвердили, що "Істота" є фактично колонією червів.

Колонії приєднуються до коріння, яке поступово проростає в слабких місцях труб. "Здається, що вони реагують на світло від камери", - сказав він. "Це світло досить гаряче." За словами еколога, це явище зустрічалося і раніше, але воно дуже рідкісне.

Пан Б"юкен не зміг визначити різновид цих червей, проте інші експерти стверджують, що це групи кільчастих червів, які зазвичай живуть в грунті і в осаді на дні забруднених водойм.

Відео демонструє, що черви якимось чином потрапили до трубопроводу і, в зв"язку з відсутністю грунту, згорнулися одне навколо іншого.

Наразі найбільшою загадкою є те, як відео потрапило на YouTube. Ні Малфрус Констракшнз, ні місто Рейлі не мають і гадки про це. З того часу відео прибрав його власник, регулярний користувач YouTube elyhim.

Але реакція на створіння з каналізації була подібною до відгуків на минулорічний випадок з Монтокським Монстром (Montauk Monster), коли дивне, лисе створіння з гострими зубами викинуло на нью-йоркському пляжі. Фотографія створіння з"явилася на плітковому сайті Gawker під заголовком "Мертвого Монстра викинуло на берег в Монтоці", а історію підхопили медіа всього світу.

За матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Відео "позаземного" створіння стає хітом Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути