неділя, 11 грудня 2016 10:46

Насувається похолодання

11 грудня 2016 року на більшій частині території України очікується дощ, місцями зі снігом, температура вдень від -3 до +9. Про це повідомляє Гідрометцентр.

За прогнозами українських синоптиків, на сході країни сьогодні очікують температуру повітря від -3 до +1 і без опадів, вночі на сході буде від -1 до -3 градусів.

У західних регіонах країни температура від +2 до +6 та дощ, місцями зі снігом, вночі очікують від 0 до +6. На півночі України - від -3 до +5 градусів, вдень дощ зі снігом, вночі від -4 до +4. У центральних регіонах також дощ, температура від +1 до +5, вночі від -1 до +5. На півдні України дощитиме, температура вдень від +5 до +9, вночі від +3 до +6. У Криму сьогодні без опадів, вдень стовпчики термометрів піднімуться від +6 до +8, вночі очікують від +3 до +5. У Києві сьогодні йтиме дощ зі снігом, температура вночі і вдень від +1 до +3.

 

12 грудня у північно-східних та східних областях місцями сильний мокрий сніг, ожеледиця. Температура вночі та вранці +2 ...-3, з пониженням протягом дня до - 5 -8; на дорогах місцями ожеледиця. Лише у південній частині без опадів, температура протягом доби +2...+7. Вітер південно-західний із переходом на північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві та області вночі - дощ із переходом вранці у мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця, температура вночі та вранці близько 0° з пониженням вдень до 5° морозу.

 
Зараз ви читаєте новину «Насувається похолодання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути