Ексклюзиви
субота, 11 червня 2011 18:25

В Україні найчастіше у віртуальних борделях працюють студентки

В Україні найчастіше у віртуальних  борделях працюють студентки

Українські студентки працюють у віртуальних борделях. Така робота може приносити до $ 100 тис. на місяць. Для господарів бізнесу ці гроші найчастіше заробляють студентки українських факультетів іноземних мов, пише Фокус.

"Шукаю дівчину для вірта", "потрібна постійна партнерка для вірта" - на сайтах оголошень. Віртуальний секс - одна з найбільш популярних послуг у мережі. Частіше за все мова йде не про одиночків-аматорів, які надають такі послуги, а про налагоджений бізнес. Зазвичай в кожній із студій для віртуального сексу зайняті до десятка дівчат, що надають послуги в онлайні. В основному це студентки, багато хто вчиться на факультетах іноземних мов (знання англійської - перевага при проходженні співбесіди).

За словами начальника управління МВС України Вікторії Кушнір, цей вид бізнесу в країні не рідкість, на слід "лабораторій порно" виходять в середньому раз у півтора-два роки. Офіси віртуальних борделів працювали в Харкові, Донецьку, Одесі, Криму. Були такі студії і в Києві. Один з останніх випадків - у столиці був виявлений головний офіс порносайту, який залучав до 150 тисяч відвідувачів на день.

Співробітниці "віртуальних агентств" не вважають своє заняття соціальним злом, вважаючи, що з роботою їм пощастило: зарплата гідна, секс "несправжній", до того ж гарна мовна практика в спілкуванні з іноземцями. Співробітники правоохоронних органів думають інакше. При кожному зручному випадку нагадуючи, що за утримання віртуальних порностудій і порносайтів їх організатори можуть потрапити за грати на 7-12 років (стаття 301 КК).

Зараз ви читаєте новину «В Україні найчастіше у віртуальних борделях працюють студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути