четвер, 13 грудня 2012 13:35

Юридичний ринок України отримав послугу нового покоління - on-line-конструктор договорів – SmartDoc

На ринку України з'явився соціально-орієнтований стартап SmartDoc, який надає швидкий і зручний онлайн сервіс складання договорів для бізнесу і повсякденного життя.

SmartDoc отримав фінансування від компанії Vostok Ventures, одного з провідних інвесторів в IT-стартапи в Україні.

  Михайло Харенко, партнер Vostok Ventures, партнер юридичної фірми Sayenko Kharenko
Михайло Харенко, партнер Vostok Ventures, партнер юридичної фірми Sayenko Kharenko

"Мій досвід роботи в юриспруденції дозволяє побачити не тільки комерційний потенціал SmartDoc, але і його можливу роль у зміцненні правової держави України, що само по собі може виправдати інвестиції в цей проект", — говорить Михайло Харенко, партнер Vostok Ventures, партнер юридичної фірми Sayenko Kharenko.

Використовувати онлайн-сервіси для більшості побутових або бізнес потреб в розвинених країнах вже тренд. Наприклад, західний сервіс Legalzoom дозволяє навіть складати заповіт онлайн. У Росії подібний онлайн-сервіс складання договорів з'явився у 2009 році.

В Україні ж такий сервіс SmartDoc представив відносно недавно, але за рахунок символічної ціни складання одного договору, надана послуга стала відразу доступна практично кожному жителю нашої країни, що має доступ в інтернет. На сьогодні вже більше 50 000 чоловік випробували сервіс і змогли переконатися в його зручності і доступності.

Останні кілька років у нашій країні були насичені судовими суперечками — "угоду на серветці" або дружнє рукостискання вже не можуть виступати достатньою гарантією і грамотне оформлення угоди необхідно в будь-якій ситуації. SmartDoc дав можливість складати договори кожному українцеві незалежно від віку, освіти та професії. Не потрібно володіти спеціальними знаннями або заглиблюватися в правові нюанси. Для формування договору потрібно всього лише 15 хвилин, після чого сторонам залишається тільки вписати реквізити і поставити підписи.

Сервіс пропонує більше 200 типів договорів і кожен з них доступний в сотнях варіантів, що допомагає врахувати специфіку конкретної ситуації. Це суттєво вирізняє послуги SmartDoc від шаблонів, доступних в інтернеті, оскільки дозволяє не тільки заощадити час, швидко отримавши індивідуально складений документ, але і відчувати себе у безпеці за рахунок гарантії якості договору, складеного професійними юристами.

  Микита Полатайко, керівник компанії SmartDoc
Микита Полатайко, керівник компанії SmartDoc

"На жаль, не всі можуть дозволити собі найняти юриста для оформлення будь-якої угоди, але захистити свої інтереси все одно необхідно. Далеко не кожен українець замислюється над тим, що він може втратити набагато більше, не уклавши письмовий договір або підписавши погано складений. Ми сподіваємося, що з появою нашого сервісу це питання більше не виникатиме й документальне підтвердження домовленостей стане буденним явищем. Ми розробляємо й інші продукти, які максимально спрямовані на захист інтересів користувачів", — говорить Микита Полатайко, керівник компанії SmartDoc.

Більш докладно http://smartdoc.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Юридичний ринок України отримав послугу нового покоління - on-line-конструктор договорів – SmartDoc». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути