неділя, 26 травня 2013 13:25

В Україні поїзди почали ходити за новим графіком

В Україні поїзди почали ходити за новим графіком
ФОТО: eslovnik.com

В Україні сьогодні, 26 травня 2013 р., з 00:00 введений в дію новий графік руху поїздів на 2013-2014 рр.. Про це раніше повідомив начальник головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Олександр Іванько, передає прес-служба підприємства.

"Новий графік руху поїздів традиційно вводиться в дію щорічно в останню неділю травня. Розроблений графік руху розрахований на курсування 291 пари пасажирських поїздів, з яких 189 пар - формування "Укрзалізниці", - сказав Іванько.

Із загальної кількості пасажирських поїздів, які курсуватимуть в Україні, 164 пари цілорічних, 93 пари сезонних поїздів і 34 пари по необхідності, залежно від пасажиропотоку. У тому числі серед сформованих "Укрзалізницею" 120 цілорічних, 36 сезонних і 33 будуть призначатися при необхідності.

"Пасажири на позакласних вокзалах та вокзалах 1 класу зможуть отримувати візуальну інформацію про наявність вільних місць у пасажирських поїздах на поточний час, яка буде відображається на табло колективного користування. Для цього залізницями України оновлено візуальну інформацію і вона буде відображатися на табло вокзалу, починаючи зі введення нового графіка руху ", - зазначив Іванько.

В Україні з 26 травня 2013 згідно з графіком руху на 2013-2014 рр.. курсуватимуть 43 пари регіональних поїздів і 790 пар приміських поїздів.

Для здійснення перевезень у місцевому та приміському сполученні будуть використовуватися 14 рейкових автобусів, 115 дизель-поїздів і 300 складів електропоїздів, в тому числі для регіональних поїздів - 11 дизель-поїздів, 28 електропоїздів та 4 рейкових автобуси.

Найбільша кількість регіональних поїздів буде зосереджено на Південно-Західній залізниці - 25 пар. На Південній залізниці курсуватимуть 6 пар регіональних поїздів, на Львівській - 5 пар, на дорозі і Одеській - по 3 пари, на Придніпровській - 1 пара.

Зараз ви читаєте новину «В Україні поїзди почали ходити за новим графіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути