четвер, 10 червня 2010 08:16

В Україні не працюють 70% пляжів

В Україні не працюють 70% пляжів

Станом на 7 червня в Україні працював 271 пляж (30,1% від загальної кількості) – 245 на морському та 26 на річковому узбережжі.

Як повідомили в Інформаційній службі Державної санітарно-епідеміологічної служби України, у Криму працюють 156 пляжів, не закрито жодного. У Севастополі працюють 8 пляжів.

У Донецькій області працюють тільки 3 морських пляжі у Першотравневому районі та 1 річковий пляж на озері "Голубе" в Авдіївці.

Відхилення від стандарту виявлено у 2 пробах морської води з непрацюючих пляжів у районі готелю "Турист" у Маріуполі та СРЗ у Приморському районі. Заборонено купання, пляжі знаходяться під наглядом санепідслужби.

У Запорізькій області працюють 62 пляжі. Відхилення від стандарту виявлено в 1 пробі річкової води у Запоріжжі з пляжу "Правий берег", який знаходиться під наглядом санепідслужби.

У Миколаївській області працюють 6 пляжів. Закрито 2 пляжі в Очакові на Дніпро-Бузькому лимані (міський та дитячий) та 1 річковий міський пляж у Первомайську. Купання заборонено, пляжі знаходяться під наглядом санепідслужби.

В Одеській області працюють 19 морських пляжів Одеси і приморських районів. Закрито 1 морський пляж – "Чорноморка" в Одесі та 1 річковий пляж у Кілії. Тимчасово заборонено морське водокористування на 5 пляжах Одеси: "Чорноморка", "Аркадія", "Золотий берег", "Курортний", "Чайка". Ці пляжі знаходяться під наглядом санепідслужби.

У Херсонській області не працює жоден пляж.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «В Україні не працюють 70% пляжів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути