середа, 02 червня 2010 16:20

У Швейцарії француз поцупив 15 кілограмів золота з заводу Rolex

У Швейцарії француз поцупив 15 кілограмів золота з заводу Rolex

Швейцарська поліція затримала 22-річного француза, якого підозрюють у викраденні понад 15 кілограмів золота на заводі Rolex.

Як повідомляє в середу, 2 червня, газета Tribune de Geneve, на початку травня юнак, який раніше вже працював на заводі Rolex, знову влаштувався на підприємство.

Незабаром після цього співробітники заводу виявили пропажу з ливарного цеху 15,7 кілограма золота на суму понад 500 тисяч швейцарських франків (більше 430 тисяч доларів США).

У ході розслідування справи француза затримали й утримують під вартою. За даними слідства, зловмисник діяв в сім заходів. Камери спостереження не зафіксували момент крадіжки, однак на них видно, наскільки юнак підозріло поводиться на виході, так, ніби ховаючи щось в одязі.

На допиті підозрюваний зізнався у скоєному, проте заявив, що вкрав тільки п'ять кілограмів золота. Свою здобич він продав у Франції чоловікові, який скуповує крадене.

Напередодні французові продовжили термін попереднього ув'язнення під вартою до двох місяців, що дозволить слідчим провести аналіз його телефонних дзвінків встановити причетних до справи. Слідству також належить встановити мотиви, якими керувався підозрюваний злочинець, який є власником чотирьох автомобілів, в тому числі двох нещодавно придбаних BMW.

У січні неподалік від французького міста Ліон четверо озброєних грабіжників проникли на територію заводу, який спеціалізується на утилізації дорогоцінних металів, і забрали понад 100 кілограмів золота.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «У Швейцарії француз поцупив 15 кілограмів золота з заводу Rolex». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути