вівторок, 23 лютого 2010 20:29

У Сімферополі відсвяткували 23 лютого під лозунгом "Слава великій Росії" (ФОТО)

Одне з найулюбленіших народних свят - День захисника Вітчизни - мешканці Сімферополя зустріли сьогодні біля пам"ятника легендарному танку, який одним з перших увірвалася у столицю Криму далекого 1944-го.

Близько першої дня біля пам"ятника почав збиратись натовп. Розгорнули свою символіку молоді активісти "Російської єдності", одягнені у куртки російського трикольору: гасло "Слава великій Росії!", Атрибутику кримської автономії.

Потім російські хлопці підняли над бойовою машиною червоний прапор Перемоги.

Співголова "Російської єдності" Сергій Цеков підкреслив, що події 91-го року не зруйнували єдину Вітчизну, яке виходить далеко за межі Криму і України, і висловив упевненість в тому, що кримчани будуть жити в ньому, як жили до цього століттями.

Лідери "Російського єдності" - Сергій Аксьонов та Сергій Цеков поклали до підніжжя пам"ятника-танка пам"ятний вінок. Сюди ж підійшли з квітами і сімферопольці.

На завершення мітингу його організатори оголосили, що запланована на сьогодні під егідою першої леді України Катерини Ющенко провокація - виставка про звірства НКВД у відношенні українських націоналістів - не відбудеться. Замість неї у сімферопольському Будинку художника пройде виставка, присвячена пам"яті кримських священнослужителів, репресованих у тридцяті-сорокові роки.

Тим не менше, сімферопольці і молодь "Російського єдності" дружно вирушили до Будинку художника, де знову організували пікет під великим портретом Патріарха Кирила. У пам"ять про невинних жертв сталінізму зазвучав гімн Російської імперії - "Боже, Царя храни!".

У церемонії відкриття нової виставки взяли участь священики УПЦ Московського Патріархату.

Новый Регион

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі відсвяткували 23 лютого під лозунгом "Слава великій Росії" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути