субота, 31 серпня 2013 14:56

У Шанхаї в результаті витоку аміаку загинули 15 людей

У Шанхаї в результаті витоку аміаку загинули 15 людей
Фото: ua.golos.ua

У китайському місті Шанхай в результаті витоку рідкого аміаку загинули 15 людей. Про це повідомляє в суботу, 31 серпня, " Сіньхуа".

За даними агентства , щонайменше ще 26 людей постраждали. Всі вони були госпіталізовані, шестеро з них перебувають у критичному стані , відзначає Reuters.

Інцидент стався в 10:50 за пекінським часом на півночі міста , в районі Баошань , де в результаті пошкодження холодильної установки для охолодження рідкого аміаку , стався витік хімікату . Холодокомбінат належить промисловій компанії Shanghai Weng Pai Cold Storage Industrial Co . , Яка займається зберіганням та реалізацією морепродуктів. Через що сталося пошкодження ємності , не уточнюється.

Китай , будучи другою економікою у світі , має негативну репутацію в галузі забезпечення безпеки для своїх працівників. Так , у липні цього року сталася пожежа на одному із заводів в провінції Цзілінь , в результаті якого загинули 120 людей, більше 70 отримали травми різного ступеня тяжкості. Крім того , тільки за минулий рік загинули 1300 співробітників, що працюють у вугледобувній галузі.

Зараз ви читаєте новину «У Шанхаї в результаті витоку аміаку загинули 15 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути