пʼятниця, 31 жовтня 2014 10:26

У Росії кажуть, що у Пореченкова і Гітлера є спільні риси

У Росії кажуть, що у Пореченкова і Гітлера є спільні риси
Скрін

Колишній заступник голови російського уряду, бізнесмен Альфред Кох порівняв актора Михайла Пореченкова, який стріляв у "кіборгів", з Адольфом Гітлером.

Зазначимо, 30 жовтня Пореченков приїхав до терористів на Донбас, щоб "переконатися у дотриманні перемир'я". Під час візиту на тимчасово окуповану територію актор в касці "Преса" стріляв в бік аеропорту Донецька.

"Особливо доставило, що у Пореченкова (коли він стріляв по людям) на голові була каска з написом "Преса". Це - п'ять. Гітлер, здається, вивозив війська з Данцига на кораблях з символікою Червоного Хреста... А може, і брешуть... Може, і справді там тільки поранені і мирні жителі були... "- написав Альфред Кох на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Тоді Пореченков вже і Гітлера переплюнув.." - додав він.

За словами Коха, поїздка російського актора на Донбас до терористів і показова стрілянина по бійцям АТО є нічим іншим, як самопіаром.

"А так що, чесно відпіарити. Тепер його "​​Піддубний" дасть касу на батьківщині героя (Полтавська область)? Що не зробиш заради мистецтва, чи не так?" - резюмував російський бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «У Росії кажуть, що у Пореченкова і Гітлера є спільні риси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути