пʼятниця, 30 квітня 2010 13:42

У Пуерто-Ріко небіжчика замість труни посадили на мотоцикл (ФОТО)

В одному з похоронних бюро столиці Пуерто-Ріко Сан-Хуану вирішили провести похоронний обряд в екстравагантному стилі. Небіжчик не лежав у традиційномій труні, яка, мабуть, здалася організаторам похорону занадто тривіальною, а сидів на мотоциклі.

Забальзамований труп 22-річного Девіда Моралеса Колона у всьому чорному - футболці, брюках, бейсболці, кросівках і сонцезахисних окулярах - посадили на мотоцикл Honda в такій позі, як ніби він, дивлячись вперед, мчиться по вулицях Сан-Хуану. Чорний шолом організатори похорону поклали на заднє сидіння улюбленого мотоциклу Колона.

22-річного хлопця убили в минулий четвер. З якої причини і хто розправився з ним, не повідомляється. Незважаючи на шокуючу форму церемонії прощання із загиблим, схоже що відвідувачі, і в тому числі діти, оцінили незвичайну ідею - в усякому разі охочих сфотографувати небіжчика на мотоциклі було багато.

Як виявилося, в 2008 році співробітники цього ж похоронного бюро поставили труп 24-річного чоловіка вертикально - в такому вигляді небіжчик перебував всі три дні, поки тривало прощання з ним. Як іронізує видання Daily Mail, принаймні у Колона є можливість посидіти.

NEWSru
Зараз ви читаєте новину «У Пуерто-Ріко небіжчика замість труни посадили на мотоцикл (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути