четвер, 22 квітня 2010 14:06

В Польщі 58 озброєних чеченців хотіли викрасти наречену

В Польщі 58 озброєних чеченців хотіли викрасти наречену

Поліція Варшави з підтримкою спецназу затримала одразу 58 вихідців з Чечні, у них виявили пістолети ТТ, десять ножів, кастети і палиці. Група збиралася викрасти дівчину і видати її заміж силоміць. Затриманим висунуті звинувачення. У Польщі вони знаходилися на законних підставах.

Як повідомляє польський телеканал TVN, група чеченців була затримана близько 21.00 за місцевим часом у середу після дзвінка мешканців на вулиці Горчевска. За даними поліції Варшави, група вихідців з Чечні зібралася біля одного з барів, вела себе шумно, хуліганила і кричала.

На місце виїхала поліція, спецназ, представники антитерористичного центру і кінологи з собаками, навченими на пошук наркотиків, - в цілому 11 поліцейських машин.

За словами представників поліції Варшави, було затримано 58 осіб, в основному вихідців з Чечні. Польське телебачення показало кадри, на яких усіх затриманих поклали обличчям на землю і обшукали співробітники поліції.

Одному з затриманих довелося викликати "швидку допомогу" - після втручання поліції він втратив свідомість.

При обшуку у чоловіків виявили два пістолети ТТ, десять ножів, палиці, а також два крадених мобільних телефони. Чотирьом затриманим пред"явлені звинувачення в незаконному зберіганні зброї, скупці краденого і зберіганні кастету.

"На щастя, поліція не допустила кровопролиття, - повідомив представник поліції Варшави. - Після дзвінка від населення вихідці з Чечні були затримані. З"ясувалося, що в Польщі вони знаходяться цілком легально".

За даними польських ЗМІ, чеченці збиралися викрасти дівчину з метою насильно видати її заміж за одного з них. Тепер поліція з"ясовує обставини спроби викрадення нареченої.

Infox

Зараз ви читаєте новину «В Польщі 58 озброєних чеченців хотіли викрасти наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути