середа, 24 червня 2009 12:03

В Одесі намагаються піймати 3-метрового крокодила

В Одесі намагаються піймати 3-метрового крокодила

У ставку біля виробничих будівель ВАТ "Лукойл-Одеський нафтопереробний завод" місцеві рибалки несподівано побачили 3-метрового крокодила, який виповзав з водоймища .

Дізнавшись про екзотичних мешканців водоймища, туди негайно відправилися рятувальники міського Управління з надзвичайних ситуацій. Незабаром водолази підтвердили: у ставку, на північно-західній околиці міста, дійсно завелися рептилії.

Як повідомив сьогодні заступник начальника міськуправління з надзвичайних ситуацій Віктор Олейник, "у водоймище кимсь з любителів екзотичної живності й насправді випущено дві рептилії. Один із крокодилів завдовжки близько 3 метрів, другий трохи менше – приблизно півтори метри. З урахуванням реальної небезпеки для життя рибалок біля водоймища встановлено табличку, що сповіщає про крокодилів, які мешкають тут, а також виставлено міліційний пост".

Тим часом, рятувальники МНС продовжують спроби упіймати небезпечних рептилій.

Нагадаємо, наприкінці травня 2007 року з маріупольського пересувного зоопарку втік і поплив в Азовське море крокодил. Рятувальники півроку безуспішно вели його пошуки, аж поки не з"ясувалося, що весь цей час Годзі провів у теплих водах у районі Азовстальського ТЕЦ, де дуже багато риби.

28 листопада крокодила спіймав на сьомому колодязі відстійника ТЕЦ працівник підрядної організації Маріупольмонтаж. Після чого його привезли в пожежну частину МНС Донецька й помістили у ванну з теплою водою, де постійно підтримувалася температура близько +30 градусів. Передбачалося, що незабаром його забере дресирувальник, однак 30 листопада Годзі помер і його було кремовано.

4 грудня нардеп Геннадій Москаль звинуватив у смерті Годзілли Нестора Шуфрича, який тоді був головою МНС. Навесні наступного року в Маріуполі з"явився пам"ятник Годзі.

За матеріалом УНІАН, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «В Одесі намагаються піймати 3-метрового крокодила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути