четвер, 29 березня 2012 11:55

В Новій Зеландії дозволяють сісти в танк та розчавити все,що не подобається

В Новій Зеландії дозволяють сісти в танк та розчавити все,що не подобається

Новозеландська туристична агенція вигадала новий атракціон для тих, хто часто потрапляє у кілометрові затори або просто звик стримувати емоції : тепер кожен бажаючий може сісти у танк та розчавити автомобіль, мотоцикл або будь-який інший предмет, який віднайде на полігоні.

Агенція організації дозвілля з Крайстчерча, яка вигадала цей чудовий спосіб розслабитися, називається "Танки для усього" ("Tanks for everything"). У її розпорядженні знаходяться 8 танків та броньованих бойових машин, якими легко можна розправитися зі звичайним легковим автомобілем.

"Коли сідаєте у танк і чавите щось - це допомагає вийти з пригніченої фрустрації. Особливо якщо у вас був поганий день! Це - чудовий спосіб зняти напругу", - розповідає власник агенції Джонатан Лейгі-Нірі.

Гордість фірми - британський "Максимус", бойовий танк марки "центуріон", який важить 52 тонни. Саме його австралійське військо використовувало під час війни у В'єтнамі на початку 70-х років.

Тут також є й радянський Т-55, який "на диво легко" власники придбали в Угорщині.

"Його господарі мали більше сотні таких машин і продавали їх у повному оснащенні та бойовій готовності, - розповідає представник агенції Метью Сендленд, - Ми мусили дезактивувати гарматне дуло, щоб транспортувати танк до Нової Зеландії."

Клієнти незвичайної послуги - здебільшого чоловіки: від підлітків до 80-річних дідусів, які саме святкують день народження. Для декого з них розчавити танком якусь техніку - це не просто атракція, а мрія усього життя.

"Спершу треба звикнути до перемикача швидкості і усіляких таких речей, але коли навчишся - це неймовірне задоволення", - розповів один з таких мрійників, канадський турист Майкл Ноел.

Зараз ви читаєте новину «В Новій Зеландії дозволяють сісти в танк та розчавити все,що не подобається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути