понеділок, 01 лютого 2010 17:31

В Непалі Червоний хрест взяв на службу бродячого собаку

В Непалі Червоний хрест взяв на службу бродячого собаку

Непальське товариство Червоного хреста призначило платню бездомному пораненому собаці, який охороняє офіс організації, повідомляє AFP.

За словами президента товариства Мана Бадура Будатокі, пес сам оселився біля їхнього офісу в січні. Він був поранений, і співробітники організації не стали його проганяти. Тепер собака гавкає на кожного незнайомця, який наближається до офісу. Звір справляється з роботою охоронця настільки добре, що співробітники Червоного хреста збираються відмовитися від послуг нічних сторожів.

Собаці вирішили платити щомісяця по тисячі рупій (приблизно 14 доларів). Окрім того, він буде отримувати надбавку до зарплати за чергування у вихідні дні. На зароблені гроші собаці будуть купувати їжу - м"ясо, молоко і собачі бісквіти. Зарплату, призначене псу, можна порівняти з середнім щомісячним заробітком дорослого непальця.

Співробітники Червоного хреста хотіли б подати мешканцям Непалу приклад гуманного ставлення до бездомних тварин. На вулицях столиці Непалу Катманду проживають десятки тисяч бродячих собак, з ними часто поводяться жорстоко.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Непалі Червоний хрест взяв на службу бродячого собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути