вівторок, 14 жовтня 2014 06:19

У МВС сподіваються, що свято Покрови не перетвориться на "якісь безлади"

У МВС сподіваються, що свято Покрови не перетвориться на "якісь безлади"
Фото: novagromada.com.ua

У Верховній Раді у вівторок будуть розглядатися надзвичайно важливі законопроекти. Зміни, що стосуватимуться посилення кримінальної відповідальності за підкуп виборців, антикорупційні законопроекти, а також призначення нового Міністра оборони. Про це повідомив Радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає прес-служба МВС.

"Дані заходи є надзвичайно важливими. Всі ми усвідомлюємо, що завтра ВР повинна мати змогу працювати таким чином, щоб були прийняті ті зміни, які дадуть можливість правоохоронцям більше прав і можливостей здійснювати свої функціональні обов'язки під час проведення виборів. В першу чергу унеможливити факти підкупу.
Дуже хотілося б щоб ті політичні сили, які планують на завтра акції протистояння за для підвищення свого рейтингу,задумалися над тим, для кого вони це будуть робити. І чи потрібно це сьогодні Україні. Що є сьогодні першочерговим завданням - реально приймати закони і вирішувати питання з антикорупційними законопроектами або робота на картинку для російських каналів з подальшою дестабілізацією ситуації.

Ми мали перемовини з можливими учасниками завтрашніх заходів і ми зійшлися на тому що не можемо сьогодні дозволити собі такої розкоші як провокації за 2 тижні до проведення виборів. Ми будували демократичну і вільну державу і сьогодні не можна одним спалахом сірника знищити те, за що поклали голови герої небесної сотні і сотні наших воїнів-патріоті що до цього часу гинуть у кривавому протистоянні. Тому я думаю, що це звернення дійде до сердець тих, хто можливо не розібрався в тому що може відбутися. Я переконаний, що все буде добре і ми уникнемо будь яких провокацій. 14 жовтня для кожного з нас надзвичайно важливий день, який всі ми відзначаємо з честю бо це Покрова Божої Матері. Свято воїнів-захисників. Воїнів УПА. Це свято тих, хто не жаліючи свого життя клав голову за незалежність України. Ми схиляємо перед ними голову. Дуже б не хотілося що б у нас це свято не дай Господь перетворилося на якісь безлади, - зазначив Шкіряк.

Зараз ви читаєте новину «У МВС сподіваються, що свято Покрови не перетвориться на "якісь безлади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути