понеділок, 02 листопада 2015 12:30

У "Когалимавіа" заявляють, що A321 отримав значні ушкодження перед падінням

У "Когалимавіа" заявляють, що A321 отримав значні ушкодження перед падінням
Фото: sputniknews.com

Перед падінням над Синайським півостровом судно А321, швидше за все, отримало значні конструктивні ушкодження, а екіпаж повністю втратив контроль над керуванням.

Про це заявив журналістам заступник генерального директора авіакомпанії "Когалимавіа" з технічних і виробничих питань Андрій Авер'янов, передає "РИА-Новости".

"Під час переходу до падіння літак A321, швидше за все, отримав значні конструктивні ушкодження, які не дозволили продовжувати політ. І, мабуть, у зв'язку з цим в той же момент початку розвитку катастрофічної ситуації екіпаж повністю втратив працездатність, саме цим можна пояснити те, що не було жодної спроби вийти на зв'язок і доповісти про аварійну ситуацію на борту", - сказав Авер'янов.

Лайнер Airbus-321 авіакомпанії "Когалимавіа", який в суботу летів з Шарм-еш-Шейха до Санкт-Петербурга, розбився на Синаї. На борту перебували 217 пасажирів і сім членів екіпажу. За даними посольства РФ в Єгипті, в катастрофі не вижив ніхто. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що чотири громадянина України перебували на борту російського літака, що розбився в Єгипті.

Зараз ви читаєте новину «У "Когалимавіа" заявляють, що A321 отримав значні ушкодження перед падінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути