понеділок, 29 березня 2010 16:45

У китайця виросли найбільші у світі чоловічі груди (ФОТО)

53-річний китаєць є володарем найбільших у світі чоловічих грудей, які дуже ускладнюють йому життя. Лікарі не можуть допомогти йому з цією проблемою.

Фермер Гуо Фенг ще 10 років тому зауважив, що його груди починають рости, проте не надавав цьому великого значення. Останніми часом вони стала дуже великими, завдаючи китайцеві масу незручностей. Груди заважають йому в роботі і стають предметом нещадних глузувань.

Китаєць нарікає, що витратив усі свої заощадження на лікування в клініках, проте лікарі не можуть допомогти йому, а груди тільки ростуть. Гуо навіть підозрює, що медики бережуть його груди через унікальність, і погрожує лікарям відрізати їх самостійно, передає Кореспондент.

Від таких кроків його застерігає доктор Чан Лілан з клініки грудей в Пекіні. Медик пояснює, що хірургічне втручання неможливе до отримання точного діагнозу. "За 30 років медичної практики я не бачив нічого подібного", - говорить Лілан.

Головний лікар клініки Гаойонг Хонг стверджує, що Гуо - володар найбільших чоловічих грудей у світі. "Ми провели аналіз крові, але не знайшли чужорідних тіл чи слідів отруєння, генетичний аналіз також не показує слідів відхилення від норми. Рентген не виявив у пацієнта раку. Найкраще, що ми можемо припустити - у чоловіка збій у функціонуванні жирової тканини", - говорить медик.

NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «У китайця виросли найбільші у світі чоловічі груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути