понеділок, 22 жовтня 2012 00:58

В інтернеті з'явилася вакансія покоївки для Букінгемського палацу

В інтернеті з'явилася вакансія покоївки для Букінгемського палацу
vesti.ru

Королева Великобританії Єлизавета II шукає через Інтернет покоївку, яка має навиками по догляду за предметами антикваріату і коштовностями і має можливість працювати за межами Лондона протягом трьох місяців в році. Інформацію про вакансію з докладним описом вимог до здобувачів можна знайти на офіційному сайті британської монархії.

Робота помічника з ведення домашнього господарства в головній столичній резиденції королеви - Букінгемському палаці, зокрема, припускає "високоякісну прибирання та обслуговування гостей на продиктованій ділянці, в який входять особисті покої членів королівської сім'ї, їх гостьові кімнати, державні апартаменти, гардеробні".

В обов'язки покоївки входить підтримання чистоти килимів та підлог, меблів, предметів мистецтва, фотографій та картинних рам та інших елементів обстановки, а також надання камердинерських послуг гостям палацу, в числі яких - упакування і розпакування валіз, прасування одягу, наповнення ванни і допомогу при здійсненні туалету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шматок хліба з весільного столу принца Чарльза продадуть на аукціоні

Робочий графік покоївки розрахований на 40 годин на тиждень, але не виключає понаднормового виконання обов'язків. Початкова зарплата співробітника складе близько 14,2 тисячі фунтів стерлінгів (22,7 тисячі доларів) на рік. При цьому харчування та проживання забезпечує роботодавець.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з'явилася вакансія покоївки для Букінгемського палацу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути