субота, 20 жовтня 2012 15:22

У Донецьку обурені фермери закидали ОДА прапорами Партії регіонів
12

Фото: Фото: Тетяна Заровна

Сьогодні, 20 жовтня, в Донецьку пройшов мітинг ображених на владу фермерів Мар'їнського та Великоновосілківського районів області під прапорами опозиції. Під час акції протесту звучали антиурядові гасла, а завершився захід своєрідним маршем презирства.

15 опущених прапорів партії влади учасники акції пронесли від пам'ятника Тарасу Шевченку до будівлі облдержадміністрації, й покидали на щаблі донецького "Білого дому".

За цією акцією уважно спостерігали працівники міліції, які охороняли ОДА. Протягом 15 хвилин після закінчення маршу прапори Партії регіонів мотав по асфальту вітер.

Потім з облдержадміністрації вийшов молодий чиновник, який зібрав викинуті біло-блакитні прапори і забрав у будівлю.

Cереди учасників маршу, крім робітників фермерських господарств, були помічені кілька опозиційних лідерів і кандидат-мажоритарник від Об'єднаної опозиції. Керівник регіонального опозиційного телеканалу Віктор Прилепський - головний конкурент "регіонала" Олександра Васильєва в окрузі № 59 заявив, що після цього маршу більш ніж коли-небудь впевнений у своїй перемозі.

"З досягнень Партії регіонів можна назвати тільки корупцію та хабарництво. Партія регіонів 21 рік правила у нас в Донбасі і ось результат її руйнівної діяльності - у селах знищені дитячі садки та школи. Відсутні вода, дороги та освітлення, немає аптек. Але замість цього є нахабні чиновники з районних адміністрацій, які захопили 2,5 тисячі гектарів земель резерву тільки в одному Мар'їнському районі. Засівають соняшником, отримують мільйони "лівих" прибутків без сплати податків і спонсорують на ці гроші партію влади", - сказав Gazeta.ua Прилепський.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку обурені фермери закидали ОДА прапорами Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

103

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути