неділя, 30 липня 2006 13:41

У Британії авто, що простояло в хліві 40 років, продали за 133 тисячі доларів

 

У місті Бакстон, штат Дербішир завершився популярний у Великобританії аукціон H&H. Традиційно як лоти були виставлені раритетні і розкішні автомобілі. Організатори заходу констатували - 80% машин придбали за суми, набагато перевищуючі їхню початкову вартість.

Головним лотом був раритетний автомобіль, що простояв у хліві 40 років - це купе Lagonda V12 Drophead 1939 року випуску. Встановлені при зборці радіоприймач і фари дотепер працюють. Колеса зі спицями також залишилися практично неушкодженими. Двигун автомобіля, незважаючи на вік і пробіг, що перевищує 90 тисяч км, також виявився справним. За раритет заплатили $131 200 - удвічі більше початкової вартості.

Крім цього, на аукціоні продали срібний Bentley 4,25 л. Vanden Plas-style Tourer (за ціною $152 тис.), відкрита версія купе 1998 Aston Martіn V8 Vantage (за нього заплатили $106 640), а також купе Rolls-Royce Cornіche 1982 року випуску блакитного кольору, власником якого певний час був Кеннi Бeйкер актор популярного фільму "Зоряні війни" (за нього віддали всього $23 200), повідомляє АВТООБОЗ.

Зараз ви читаєте новину «У Британії авто, що простояло в хліві 40 років, продали за 133 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути